TRACTARI AUTO

Add element with information and icon, Multiple layouts and hover effects available so you can create unique elements .

TRACTARI AUTO
www.carclinic-tractari.ro

Cu o experienta indelungata in domeniile tractari auto , asistenta rutiera , transportul pe platforma a diverselor autoturisme si materiale in Bucuresti, compania noastra  si-a construit treptat o imagine respectabila printre clientii care au apelat cu incredere la serviciile noastre , prin care asiguram preturi competitive, dar si servicii ireprosabile , executate in cel mai eficient mod posibil .

Indiferent de ora la care ne apelati – servicii non stop – , indiferent de situatia in care va aflati , ne puteti contacta cu incredere pentru orice fel de problema pe care o aveti :
Tractare auto
Asistenta rutiera
Transport motociclete
Pentru a beneficia de o rezolvare cat mai rapida si cat mai avantajoasa din punct de vedere financiar, va rugam accesati: www.carclinic-tractari.ro

ASISTENTA RUTIERA
www.carclinic-tractari.ro

Aveti o pana de cauciuc ? Ati ramas fara combustibil departe de o benzinarie? Masina nu mai porneste ?

Echipa Car Clinic Tractari sta la dispozitia soferilor care intampina dificultati pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistenta prin telefon, depozitare sau alte servicii aditionale. Serviciul de asistenta rutiera este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7.
Nu va faceti griji. Vom trimite o echipa specializata imediat la locul indicat de dumneavoastra pentru a rezolva problema si  pentru a va continua calatoria linistit.

DE CE NOI?
www.carclinic-tractari.ro

Fie ca ai defectiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri taiate, pana dubla, lipsa curent sau baterie slaba, Car Clinic Tractari vine cu solutii in cel mai scurt timp.

SERVICII DE CALITATE
Servicii de calitate ce vin în ajutorul șoferilor în situații delicate.
PRETURI MINIME
Politica societatii noastre este orientata catre client. Datorita acestui lucru, asiguram servicii de asistente rutiere profesionale la cele mai mici preturi.
INTERVENTII RAPIDE
Pe parcursul anilor, ne-am construit reputatia ca lideri serviciilor de asistente rutiere de urgenta.

Suna acum!