CAR CLINIC SERVICE BUCURESTI SATISFACTIE DEPLINA VEZI SERVICII

Clienti nostri multumiti sunt intodeauna cartea noastra de vizita.
Noi iti facem masina sa zambeasca

LA PRETURI ACCESIBILE
CAR CLINIC SERVICE BUCURESTI SATISFACTIE DEPLINA VEZI SERVICII

Clienti nostri multumiti sunt intodeauna cartea noastra de vizita.
Service auto pe care puteti conta!

LA PRETURI ACCESIBILE
REPARATII SISTEM DE CLIMATIZARE
Service aer conditionat auto. Service climatizare auto.

La Car Clinic Service va oferim servicii de reparatii ale sistemului de aer conditionat sau de climatizare pentru orice marca si model de automobil. Tehnicienii nostri sunt specializati in diagnosticarea problemelor si repararea sistemelor de aer conditionat si climatizare si utilizeaza echipamente moderne de lucru in service-ul nostru din sectorul 6, strada Dihorului nr. 1.
Indiferent de sezon sau anotimp, defectiunile la sistemul de aer conditionat al masinii creaza disconfort atat soferului cat si pasagerilor, iar o igienizare periodica a sistemului de aer conditionat sau climatizare este mai mult decat importanta.

SERVICII & REPARATII
Programari: 0762 894 858

Odata ajunsa in service-ul nostru, masina dvs va fi supusa unei inspectii tehnice ale sistemului de aer conditionat sau climatizare, pentru a avea un diagnostic corect al problemelor ce urmeaza a fi adresate.
– Verificarea instalatiei de aer conditionat si climatizare
– Curatarea instalatiei de aer conditionat si climatizare (indepartarea umiditatii si a impuritatilor depuse de ulei)
– Incarcarea instalatiei cu refrigerant (in majoritatea cazurilor este vorba despre freon R 134 a) si ulei, in functie de specificatiile producatorului pentru modelul dumneavoastra.
Inlocuirea filtrelor uzate

INCARCARE FREON
Car Clinic Service

Pe langa serviciile de reparatii ale sistemului de aer conditionat al masinii dvs, va oferim solutii optime de incarcare freon 134a cat si pentru freon 1234yf.
Scurgerile de freon datorate fisurilor furtunelor sau a altor componente ale sistemului de aer conditionat duc la slabirea eficientei intregului sistem, afectand atat performantele masinii in habitaclu cat si confortul pasagerilor acestuia.

Evitati neplacerile cauzate de un sistem de aer conditionat nefunctional si apelati cu incredere la serviciile noastre de incarcare freon auto.
DEFECTIUNI FRECVENTE ALE SISTEMULUI DE AER CONDITIONAT:
– Compresor AC defect
– Radiator spart
– Conducte instalatie AC sparte sau fisurate
– Supape de presiune defecte ce necesita inlocuire
– Oringuri de etansare AC
– Uzura excesiva

Suna acum!