Reglaje sistemul de directie – geometrie roti

Car clinic service -Reglaje sistemul de directie - geometrie roti

Reglaje directie pentru toate tipurile de masini. Ca sa mergi in directia buna.
Car Clinic Service
Reglajul de directie este o operatiune necesara, recomandata la fiecare schimb de anvelope si la inlocuirea oricaror componente ale sistemului de directie sau suspensie.

Sistemul de directie este unul dintre cele mai importante sisteme din arhitectura unui autovehicul. Face legatura intre roti si volan, fiind responsabil pentru mentinerea directiei masinii.

Geometria sistemului de directie se poate deregla in timp, din cauze diverse, cum ar fi trecerea in viteza printr-o groapa, urcarea unei borduri in viteza sau un accident.

Daca observi ca anvelopele nu sunt uzate uniform sau ca masina nu ruleaza drept fara ajustari din volan, se impune sa vii cu masina in service pentru reglarea geometriei directiei.

Reglajul de directie este o operatiune care presupune utilizarea unui aparat electronic conceput special pentru reglarea unghiurilor rotilor astfel incat acestea sa redevina perpendiculare pe sol si paralele între ele.

Verificare GRATUITA
Programari: 0762 894 858

Odata cu reglarea sistemului de directie – geometrie roti, la CAR CLINIC SERVICE vei beneficia GRATUIT de o verificare generala a masinii tale, iar eventualele defectiuni constatate iti vor fi comunicate prompt.
Verificarea generala gratuita CAR CLINIC SERVICE cuprinde urmatoarele operatiuni:
Verificare lichid de racire
Verificare lichid de frana
Verificare lichid servodirectie
Verificare ulei
Verificare elemente de directie si suspensie
Verificare elemente de franare
Verificare anvelope

Suna acum!