CAR CLINIC SERVICE BUCURESTI SATISFACTIE DEPLINA VEZI SERVICII

Clienti nostri multumiti sunt intodeauna cartea noastra de vizita.
Noi iti facem masina sa zambeasca

LA PRETURI ACCESIBILE
CAR CLINIC SERVICE BUCURESTI SATISFACTIE DEPLINA VEZI SERVICII

Clienti nostri multumiti sunt intodeauna cartea noastra de vizita.
Service auto pe care puteti conta!

LA PRETURI ACCESIBILE
CINE SUNTEM?
Car Clinic Service

Echipa noastra s-a infiintat in urma cu mai mult de zece ani din pasiune pentru mecanica auto si in special pentru sistemele turbo. Suntem autorizati de catre Registrul Auto Roman si furnizam servicii oricarei persoane fizice sau companii din Bucuresti sau sectorul Ilfov.

Inca de la inceput, scopul nostru a fost sa oferim un avantaj nu numai calitativ ci si financiar clientilor nostri.

CUM?

Formand propria echipa de experti
Investind in utilaje de testare si reconditionare de ultima generatie
Studiind in detaliu noile tehnologii de interventie, diagnoza si reparatii auto

Adresa: Str. Dihorului nr.1  Sector 6
Bucuresti, Romania
VEZI HARTA

Tratam orice problema aparuta la autovehiculul tau!
Programari: 0762 894 858

Din respect si grija pentru automobile te invatam sa previi si sa „tratezi” intr-un timp in care sa nu simti lipsa masinii tale.
Stim cat de importanta este EA pentru tine! „Clinica” noastra are toate sectiile echipate la cele mai inalte standarde. In permanenta vei gasi un tehnician de garda pregatit sa preia cazul tau si sa se asigure ca vei pleca multumit!

Personalul de la nostru fiind capabil să ofere clienților asistență necesară luării unei decizii cu privire la necesitățile mașinii, cât și consiliere în vederea găsirii pieselor necesare fără a lăsa loc de îndoială, utilizând documente, cataloage și programe de căutare și compatibilitate specializate.

CE NE DIFERENTIAZA
Car Clinic Service

CLIENTUL ESTE PE PRIMUL LOC
Stim ca, deseori, service-urile locale prefera sa monteze piese de calitate inferioara pentru a-si creste sansele de profit, pierzand astfel increderea clientului. Noi am ales sa investim permanent in aparatura de calitate si sa folosim doar marci de renume pentru a maximiza fiabilitatea si gradul de utilizare al autovehiculului dumneasvoastra. Totodata oferim clientilor nostri sfaturi calificate si orice fel de informatie cu privire la serviciile auto pe care le furnizam.
TINEM LA TIMPUL CLIENTILOR NOSTRI
Echipa noastra va efectua reparatiile cu maximum de eficienta si atentie pentru ca dumneavoastra sa profitati de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp.
SERVICII DE CALITATE
Munca noastra este pe deplin garantata timp de un an de la data facturarii. Ne asumam pe deplin resposanbilitatea in cazul nefunctionarii pieselor reconditionate in parametrii tehnici impusi.

Suna acum!